Wie zijn wij? Tijd om ons team aan jullie voor te stellen!

Mijn naam is Jessica Teekman, 27 jaar en woon in Zuid-Afrika samen met mijn man Machiel en ons zoontje Finn. In december verwachten wij ons tweede kindje. Wij wonen en werken sinds 2016 in Zuid-Afrika, dit is ook het jaar dat SAAMcards is ontstaan!

SAAMcards begon met 10 handgetekende wenskaarten en groeide uit naar een webshop. Het begon met handlettering met pen en inkt en later werd dit uitgebreid met illustraties en zijn we overgestapt naar digitaal. Ik heb veel plezier aan het volgen van trends en uitwerken van nieuwe kaartjes! We blijven nieuwe kaartjes ontwikkelen en toevoegen, blijf onze shop in de gaten houden voor de nieuwste SAAM kaartjes!

Mijn naam is Corien Liefers, 48 jaar en ik woon in Wapenveld, Nederland. Sinds het ontstaan van SAAM ben ik erbij, het is leuk om te zien hoe het is ontwikkeld.

Corien beheerd de voorraad van SAAM en is altijd druk in de weer om al jullie mooie bestellingen in te pakken en te verzenden. Nieuwe kaartjes worden vers van de pers bij haar afgeleverd. Ze voorziet de winkels van voldoende voorraad en houdt ons op de hoogte van wat er nodig is, ze geeft ideeën voor nieuwe kaartjes. 

Mijn naam is Rosanne Teekman, 28 jaar en ik woon in Kampen, Nederland. Sinds 2020 ben ik onderdeel van het SAAM team maar al ver voor die tijd was ik betrokken, Machiel is namelijk mijn broer en Jessica dus mijn schoonzus!

Rosanne voorziet ons van alle mooie sfeerfoto's en de beste ideeën! Ze doet alle social media berichten en vind het leuk om nieuwe originele acties en setjes uit te denken. Ze denkt altijd na over de volgende stap en zorgt ervoor dat we als SAAM blijven vebeteren en vernieuwen!

Mijn naam is Machiel Teekman, 30 jaar, en samen met mijn gezin woon ik in Kommetjie, Zuid-Afrika. Wij werken hier voor de organisatie All Nations. In de wijk Masiphumelele werk ik met jongeren. In de houtwerkplaats leer ik jongeren met hout te werken en te dromen over de toekomst, dit is mijn passie.

Machiel's rol binnen SAAM is met name aanmoedigend en adviserend, hij houdt zich bezig met de administratie en is een klankbord als er beslissingen gemaakt moeten worden. Ook hij heeft veel plezier aan het uitdenken van nieuwe ideeën en uitzoeken van mogelijkheden.

© 2016 - 2023 SAAM cards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel